Тропик Сервиз ЕООД

Фирма ТРОПИК СЕРВИЗ ЕООД е ново име, създадено в края на 2015 година, продължаващо дейността на фирма “ПЕНКОВ П. В. ЕООД”.
Основната дейност е свързана със сервиз и ремонт на хладилна техника. Специализиран сервиз за домакински и професионални хладилници, фризери и виноохладители LIEBHERR
През 2013 година започва партньорство с GENERAL като специализиран сервиз за продажба и сервиз (извън гаранционен и гаранционен) на хладилници, фризери виноохладители ледогенератори и професионални съдомиялни.

 

Също така извършва ремонт и сервизно обслужване по домове и офиси на хладилници, фризери, ледогенератори и диспенсъри за топла и студена вода на следните марки: Liebherr, General Elektric, Samsung, Snaige, Gorenje, Ariston, Indesit, Whirlpool, Daewoo, Siemens, Bosch, Elektrolux, AEG, Siltal, Atlantic, Hisense, Zanussi, Midea, Scottsman, Alaska и други марки.
Това означава оптимални решения за всяко място и винаги интелигентно отношение. Качествен ремонт, монтаж, поддръжка и профилактика извършени от квалифицирани  хладилни техници.

Защо ние?
В София съществуват много фирми за продажба, монтаж и сервиз на хладилна и климатична техника. При нас, за разлика от други компании, ще намерите високо качество на извършваните услуги от квалифицираните ни специалисти . Сервизът разполага с модерно оборудвана материална база тъй като ние работим със съвременна техника и качествени материали. Ние поддържаме резервни части на склад, което от своя страна скъсява времето за реакция и ремонт. Посещение на адрес от хладилен техник.

Екипът
Екипът на ТРОПИК СЕРВИЗ ЕООД е сформиран от подготвени, опитни и квалифицирани хладилни техници, които са доказали през годините високо ниво на професионализъм.
Служителите на ТРОПИК СЕРВИЗ ЕООД преминават непрекъснато през обучения, за да могат да извършват прецизно и коректно служебните си задължения.

Какво получавате с нас?
За нас е изключително важно нашите клиенти да получават най-добрата консултация при избор, монтаж и сервиз на хладилна и климатична техника.
Бързо и коректно обслужване , за което са необходими само точен  адрес, телефон  и модел на уреда.

Благодарим ви за указаното доверието!

Call Now ButtonОбади се