Профилактика на ледогенератори

ПРОФИЛАКТИКА НА ЛЕДОГЕНЕРАТОРИ

– Измиване и почистване на кондензатор
– Измиване и почистване на всички водопроводни елементи ледогенератора

Преди профилактика:

След профилактика:

Call Now ButtonОбади се